Landsskatteretten åbner mulighed for retsmøde i Silkeborg

Fra den 1. januar 2018 er det muligt at få skatte- og afgiftssager prøvet i Silkeborg. Dette er en stor fordel for borgere fra Jylland og i visse tilfælde Fyn, som i dag er nødsaget til at tage til København for at få prøvet deres sag ved Landsskatteretten. TVC Advokatfirma hilser det nye initiativ velkommen.

06. november 2017 | SKATTER OG AFGIFTER

Ifølge pressemeddelelsen fra Skatteministeriet bliver det fra den 1. januar 2018 muligt at anmode om at få prøvet sin sag i Landsskatteretten i Silkeborg, hvor Skatteankestyrelsens lokaler bliver hjemsted for den nye møderet.

Skatteadvokat og tidligere leder af TVC Advokatfirmas skatteafdeling, Torben Bagge udtaler om det nye initiativ: ”Vi ser meget positivt på dette nye tiltag. Landsskatteretten har i mange år været garant for skatteborgernes retssikkerhed. Ved etablering af afdelingen i Silkeborg er Landsskatteretten med til at gøre det nemmere og mere tilgængeligt for borgere og virksomheder i eksempelvis Nordjylland at få en konkret sag prøvet.”

I TVC Advokatfirma fører vi løbende mere end 1.200 skatte- og afgiftssager i det administrative klagesystem og ved domstolene, herunder mindre sager for private samt store og meget komplekse sager for erhvervsvirksomheder. Med kontorer i både Aarhus og København fører vi løbende sager på vegne af borgere og virksomheder fra hele landet.

Såfremt du og/eller din virksomhed har modtaget en henvendelse fra SKAT, eller er blevet involveret i en skatte- eller afgiftssag, tilbyder vi en uforpligtende vurdering af denne.

Nyheder